Thursday, July 2, 2009

SALAM PERKENALAN

Org berblog, Kak Lynn pun nak jgak! Salam perkenalan buat permulaan. Kak Lynn nak share dunia Kak Lynn and make friends with everyone around the world.
Dua tiga kucing berlari,
Ehhh... mane pegi kucing yg berlari tu?

9 comments:

Jun said...

salam ..iskkk, nak kna panggey akak k ni..mcm muda sgt lagik..kita ni dah tua lah..hehe...selamat berblog la yer...

Jard The Great said...

salam to u too.. hehe

Lynn said...

Jun,
Panggil Lynn pn boley... Lynn nak ambik resipi kat blog Jun nanti.

Jard,
Thanks sbb sudi mjenguk ke blog org yg baru tau berblog.

pejuangkesan said...

Slm Kak...selamat datang ke dunia maya..cm kta ni pandai sudah berblog kak..hehe..ada sudah yg follow..sebagai tanda sokongan.aku pun ikut..

Lynn said...

Pejuangkesan,
Thanks sbb myokong perjuangan akak, utk nusa dan bangsa. Wahhhh... mcm nak pegi perang je.

erolnukman said...

salam pkenalan kak..
selamat bblog!
2 3 kucing blari,
mari mari mari..kita serbu blog ni...!!!

CiterMenariK' said...

SalamSahabat cik lynn ’sy follow back’
Harap sudi bertukar link di Blog..
Klu dah pasang bgtahu’ salam ceria.... klu bosan tak ader idea' tekanan jiwa'atau pon sakit kepala.. lepak kat CiterMenarik' gelak tergolek terguling gan diorang yg best.. slm berblog sahabatt!!!

kakpah said...

salam kenal dan selamat datang kedunia blogimg

TokDon said...

kucing berlari lari.... rewiring elektrik